Back to top

My Lake - búvártanfolyamok

magyar
Sajtó utca 4. 35-ös iroda
https://mylake.ro/hu/kezdolap/
Kedvezmény:
Búvártanfolyam 1950 ron >>> 1800 ron;
Víz Alatti Tiltott Csíki Söröző (sörözés merüléssel) 180 ron >>> 150 ron;
VIP csomag 2900 ron >>> 2500 ron.

 

Kezdd a vízalatti világ felfedezését egy NAUI Scuba Diver tanfolyamra történő jelentkezéssel! Ez a NAUI első szintű képesítést adó tanfolyama, ahol a búvárkodás alapvető elméleti és gyakorlati ismereteit sajátíthatod el, hogy aztán biztonságosan merülhess önállóan, nyílt vízben. A NAUI Scuba Diver minősítés megszerzése után jogosan érezheted magad büszkének. Készen állsz egy életreszóló vízalatti kalandra!

A tanfolyam során megismered a modern búvárfelszereléseket, a búvárkodással kapcsolatos tudományos háttér alapjait, a felelősségteljes búvárkodás szabályait és az alapvető környezeti ismereteket.

A gyakorlati ismereteket előszöt védett vízben (medencében) sajátíthatod el, majd egy NAUI oktató felügyelete mellett, nyílt vízben fejezed be a kurzust.

Experienced Scuba Diver: Ez a program azoknak szól, akik már tapasztalt búvárok (legalább 25 órányi nyíltvízi gyakorlattal), de nincs hivatalos szabadidős búvár minősítésük. A kurzus majdnem megegyezik a Scuba Diver tanfolyammal, de a tanuló tapasztalatainak és tudásának figyelembevételével kissé módosítva.