Back to top

4. Székelyföldi Karrier Napok

A IV. SIC CARD KARRIER NAPOK egy workshop-típusú, továbbtanulás és pályaválasztás előtt álló diákokat megszólító rendezvény. Zártkörű, XI.- és XII.- es diákoknak szól. Az az igény hívta életre, hogy segítséget nyújtson a szakmaválasztáshoz kapcsolódó információk megszerzésében és a megfelelő elképzelés kialakításában a pálya-, szakma- és egyetemi oktatás előtt álló diákoknak. A meghívott szakemberek tapasztalatuk révén, értékes információkkal segítik a fiatalokat pályaválasztási döntésük meghozatalában. A rendezvény figyelemfelkeltési szándékkal bír, mely a fiatalok szakképzettségének, valamint magasabb szakmai, iskolai végzettség elérésének hatását növeli a munkaerő-piacon. Megfelelő feltételeket biztosit a diákok számára, hogy a szakmájukban sikeresen elhelyezkedett szakemberekkel személyes és közvetlen kapcsolatba kerüljenek.

Regisztrálni és jelentkezni ITT lehet.

2022. november 2, szerda 14.00–16.00 óra

Helyszín: PLUGOR SÁNDOR MŰVÉSZETI ISKOLA
Művészetek
színész
ruhatervező/Designer
fényképész/Operatőr
zenész

Helyszín: BERDE ÁRON KÖZGAZDASÁGI ÉS KÖZIGAZGATÁSI SZAKKÖZÉPISKOLA
Szépségápolás
fodrász
kozmetikus/smink
stílustanácsadó
esztétikus

Gasztronómia
szakács
cukrász
borász
élelmiszermérnök

Helyszín: PUSKÁS TIVADAR SZAKKÖZÉPISKOLA
Automatizálás/Villanyszerelés
automatizálási mérnök
elektronikai mérnök
villanyszerelő

Kertészet
kertészmérnök

2022. november 3, csütörtök 14.00–16.00 óra

Helyszín: SZÉKELY MIKÓ KOLLÉGIUM
Egészségügy
sebész/szájsebész
nutricionista
gyógyszerész
fogorvos
gyógytornász
gyerekorvos
ápoló/mentős

Építészet
építőmérnök
műépítész
topográfus
belső designer/lakberendező

Lélek
pszichológus
családterapeuta
szociális gondozó/szociális munkás
teológus

Belügy
tűzoltó
katona
rendőr
légiós

2022. november 4, péntek, 14.00–16.00 óra

Helyszín: MIKES KELEMEN ELMÉLETI LICEUM
Cég
kereskedő
marketing
közgazdász/pénzügyi szakember
manager

Törvény
ügyvéd
bíró
ügyész
politikus

Rendszer/IT
informatikus
programozó
webdesign
szoftverfejlesztő

Média/Kommunikáció
újságíró
kommunikációs szakember
rádiós

Szervező: Centrum Studiorum Egyesület
Rendezvény időpontja: 2022. november 2 – november 4, szerda, csütörtök, péntek, 14:00 – 16:00 óra
Résztvevő tanintézmények: Székely Mikó Kollégium, Református Kollégium, Mikes Kelemen Elméleti Líceum, Plugor Sándor Művészeti Líceum, Puskás Tivadar Szakközépiskola, Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola

További hírek

A IV. SIC CARD KARRIER NAPOK egy workshop-típusú, továbbtanulás és pályaválasztás előtt álló diákokat megszólító rendezvény. Zártkörű, XI.- és XII.- es diákoknak szól. Az az igény hívta életre, hogy segítséget nyújtson a szakmaválasztáshoz kapcsolódó információk megszerzésében és a megfelelő elképzelés kialakításában a pálya-, szakma- és egyetemi oktatás előtt álló diákoknak.

Kedves Diákok,

Jó hírünk van számotokra! Idén ismét találkozhattok szakmájukban elismert, értékes emberekkel, akik szívesen válaszolnak a jövőtök és a pályaválasztás kapcsán felmerülő kérdéseitekre.

A BGA Zrt. támogatásával, a Sic Card és Prospero Egyesületek szervezésében 2020 őszén székelyföldi útjára indul a III. SIC CARD Karrier Napok rendezvénysorozat.

Sikeresen zárultak a Sepsiszentgyörgyön második alkalommal szervezett valamint Csíkszeredában idén debütált SIC Card Karrier Napok. Köszönjük, hogy eljöttetek és részt vettetek a képzéseken. Képeket az események Facebook oldalán tekinthetitek meg, vagy a SIC Card oldalán. A Vibe bérlet szerencsés tulajdonosai:

Sepsiszentgyörgy:

Karrier Napok - Csíkszereda

Sepsiszentgyörgy után Csíkszeredában is megszervezik a SIC Card - Karrier Napokat. A workshop típusú rendezvény XI.- illetve XII.-es diákoknak szól. Három nap alatt több mint negyven szakember beszél foglalkozása kihívásairól, szépségeiről és nehézségeiről. Ezzel segítve a pályaválasztás előtt álló diákokat.